Program do zarzadzania ruchem sieciowym

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tymże odpowiednie.

Dla delikatnych a większych lokali POS bardzo dobrze zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także rozległych sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, dostosowane do książce na dowolnej liczbie stanowisk POS. Program w dobry sposób usprawni panowanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem książce w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Granie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.