Maszyna do mielenia miesa allegro

http://www.comarch-polkas.pl/comarch-erp-xl-cdn/

Kotleciarka Maga jest prasą do ciała, której celem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o nazwanej grubości (w relacje od potrzeb, na całkowitej szerokości rozgniecenie posiada taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i wspiera proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Skutek ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze określeni nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie zainstalowane na wałkach obrotowych.

Prasa do kotletów znajduje wykorzystanie w domach gastronomicznych oraz sklepach, gdzie w kolekcji można odnaleźć mięso wołowe w skór zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe wykonane na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie ogromnej ilości rozbitych plastrów w ruchu bliskiego czasu czasu - ok. 800 porcji w ciągu godziny, przy czym mięso nie prawdopodobnie być mrożone, ani nie może zawierać kości. Obsługa maszyny stanowi bajecznie praktyczna, dzięki zastosowanym przez producenta Maga następujących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w projekcie zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dostępu do ostrzy), zmiany konstrukcyjne, mające pomysł na ograniczone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności okazujących się na całość cyklu rozgniatania (skrócony godzina pracy), polerowana obudowa o regularnych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy powinny być myte i suszone po każdorazowym kontakcie z żywnością; zabronione jest czyszczenie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego dania i przekładni olejowej to specjalne atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszystkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały zauważone przez mężczyzn i jurorów Międzynarodowych Rynków w Odróżnieniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent urządzeń do przemysłu spożywczego, budując się na świadomości i doświadczeniu zdobywanym od 1990 roku gra na wartość, prostotę, inteligencję rozwiązań, moc i wielką wydajność. Firma sukcesywnie wzbogaca swoją ofertę o kolejne maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.