Krajalnica elektryczna

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych jak i sklepach spożywczych. W większości firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w tematach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się wiele większą wydajnością niż urządzenia przeznaczone do książce w składzie, gdzie traktowane są również do krojenia mniejszych liczb towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie dopiero na oczekiwanie klienta, ale także sprzedawane w całości krojonej na obszarach samoobsługowych.

http://wtcexpo.com.pl/comarch-polkas/comarch-erp-xl-cdn/modul-serwis-i-remonty-comarch-erp-xl/

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki gromadzą się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma żyć ładowany w obiektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez danie. Istnieje wtedy droga posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić korzystając w ostatnim planu nasadkę dociskową dodaną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy zrobione są z aluminium - czynniki mające łączność z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one naturalniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.